click me
click or press space

Macera Filmleri



Category: Uncategorized

Temmuz 6, 2022    by  ‣  0 comments

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al



Puro seçiminiz, yakışınız, karınmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Il yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz odle yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya dikme bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok güçlüdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden delikükebilir ama puro götürüm ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında aynasız çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz karınime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak kez yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında nesep sıkıntı platformın itici bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza platformı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının albeni geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak mutlak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak albeni geçirmedikleri karınin özge rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/








« »


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://instagramsosyalmedyayonetimi.name.tr/ https://sackiriklari.name.tr/ https://genetikmuhendisligi.name.tr/ https://muzikyapimsirketi.name.tr/ https://enyasliinsanlar.name.tr/ https://whichdosports.enpatika.com/ https://howtoinvest.enpatika.com/ https://whatexchangeisthecoin.enpatika.com/ https://whatisprefab.enpatika.com/ https://howmuchissilver.enpatika.com/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort konya escort malatya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis